Over Euroflexwork

Over Euroflexwork


Wij zijn er om de juiste werknemer te verbinden met de beste werkgever. Euroflexwork is een toonaangevend Nederlands recruitmentbureau dat de focus legt op het bieden van verschillende rekruteringsoplossingen. Euroflexwork ondersteunt bedrijven bij het personeelsvraagstuk door het leveren van onder andere Europese topwerknemers.

22

Opdrachtgevers

330

Werknemers geplaatst

Waarom kiezen voor Euroflexwork

Onze visie is vertaald naar vier kernwaarden. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met medewerkers en opdrachtgevers.

Kwaliteit

Als kwalitatieve schakel tussen vraag en aanbod op de Nederlandse arbeidsmarkt maken wij het verschil. Euroflexwork gaat verder om de beste resultaten te bieden. Vanaf het moment van werving tot aan de eerste werkdag, blijven wij nauw betrokken met onze uitzendkrachten en klanten. Door onze strakke wervingsprocedure, halen wij het maximale uit onze werknemers.

Duurzame relaties

Betrokken bedrijven beschikken over gemotiveerde werknemers en dus een hogere arbeidsproductiviteit. Bij Euroflexwork geloven wij dat toekomstbestendig ondernemen niet alleen goed is voor onze arbeidskrachten maar ook resulteert in de beste resultaten op de werkvloer.

MVO

Onze nauwe banden met de uitzendkrachten, persoonlijke aanpak en de trots die wij dragen voor ons vak is de perfecte combinatie voor ons succes. Door onze nauwe banden en netwerk Oost en Zuid-Europese landen, bouwen wij een optimale relatie op met onze uitzendkrachten. Met dit voordeel heeft Euroflexwork een goed beeld over haar medewerkers wat resulteert in duurzame banden met zowel werknemers als onze partners.  

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij Euroflexwork hoog in het vaandel, zowel naar opdrachtgever als medewerker. Medewerkers van Euroflexwork kunnen verwachten dat zij goed begeleid worden, transparantie van zaken ontvangen en aan het werk gaan via een betrouwbare werkgever die zijn zaken op orde heeft en bekommerd om zijn medewerkers. Als opdrachtgever zult u merken dat voor Euroflexwork de regel luidt: afspraak is afspraak.

CroatianDutchEnglish
>