Opzoek naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel?

Euroflexwork helpt je verder!”

Euroflexwork is uw trotse partner in het maken van de perfecte match in de technische, logistieke en industriële sector. Vanuit onze rol als partner kijken, denken wij graag met u mee en bieden wij ondersteuning binnen het recruitmentproces. Of het nu gaat om tijdelijk extra hulp voor een kortlopend project of voor langere tijd, wij zorgen steeds weer voor gerichte oplossingen. 

Dankzij onze goede en betrouwbare reputatie in Oost- en Zuid-Europa binden we uitstekend en resultaatgericht personeel voor uw organisatie. Hiervoor kijken wij buiten landsgrenzen en gaat kwaliteit boven nationaliteit. Met onze aanpak streven we naar hoge productiviteit, laag ziekteverzuim en weinig verloop van uitzendkrachten.

Meerdere sectoren


Onze werknemers komen het beste tot hun recht in de sectoren techniek, logistiek en industrie.

Techniek

Gezien de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, is de schreeuw naar technisch personeel enorm hoog. Bij Euroflexwork kunt u terecht voor gekwalificeerd technisch personeel. Dankzij onze goede naam en netwerk, kunnen wij snel schakelen en voor u de juiste kandidaat selecteren. Wij werven en selecteren de beste technische vakmensen uit Oost en Zuid-Europa, zodat zij direct een bijdrage kunnen leveren aan uw uitdagende projecten. 

Logistiek

Voor logistieke werkzaamheden bent u bij Euroflexwork aan het juiste adres. Onze uitzendkrachten zijn de mensen waar u naar op zoek bent. Euroflexwork heeft ervaring in het vinden van de juiste en gemotiveerde mensen voor in de logistiek. Onze uitzendkrachten zijn inzetbaar als: Laden & losser, orderpicker en heftruckchauffeurs!

Productie

Heeft u te maken met invloeden van het seizoen? Ook onze processen zijn afgesteld dat u flexibel gebruik kan maken van onze uitzendkrachten in de maanden waarin u moet opschalen. Ook onze gekwalificeerde uitzendkrachten zijn daar bewust van en staan klaar wanneer nodig.

Aanmelden als werkgever


Diensten


Uitzenden

Flexibel inzetbaar personeel nodig voor uw organisatie? Met onze dienst uitzenden stellen we uitzendkrachten beschikbaar aan onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om opdrachten van korte duur of voor onbepaalde tijd. Met een ervaren team van uitzendkrachten in de techniek, logistiek, industrie zorgen wij voor de juiste match!

Werving en Selectie

Als u zelf geen tijd heeft om de werving en selectie van een nieuwe werknemer uit te voeren, kunt u op ons rekenen. De kandidaat komt hierbij direct in dienst van de werkgever. Euroflexwork biedt de dienst werving en selectie aan op basis van no cure, no pay. Alleen bij een geslaagde match brengen wij een fee in rekening.

CroatianDutchEnglish
>