Opzoek naar plezier in je werk en méér?

Euroflexwork helpt je verder in de zoektocht naar jouw baan!”

Euroflexwork besteedt veel tijd en zorg aan het vinden van de juiste banen voor onze kandidaten. Ons personeelsbestand is een enorm belangrijk aspect van ons bedrijf en we zullen altijd onze best doen om de perfecte match te realiseren. 

Ons doel is om uw mogelijkheden te verbreden. Het maakt niet uit wat voor achtergrond is of welke doel u heeft. Bent u van plan een succesvolle carrière op te bouwen in het buitenland of wilt u waardevolle levenservaring op doen, wij helpen jou! 

Beginnen in een ander land is nooit gemakkelijk en kan erg uitdagend zijn. We weten dat omdat we hier ervaring mee hebben en we zullen hier zijn om u te helpen bij elke stap naar jouw ideale baan!

Wij zorgen voor alle vergunningen en vergunningen, evenals voor het benodigde transport voor de tewerkstelling in het betreffende land.

Bij wervingsbureau Euroflexwork kun je terecht voor loopbaanadvies, cv-schrijftraining, sollicitatietips en natuurlijk topbanen.

Wat bieden wij:


Vervoer

Huisvesting

Carrièrekansen

Gerenommeerde bedrijven

Aanmelden als werknemer


Benodigdheden?

Eenmaal aangenomen? Dan zijn dit je benodigdheden!

Zorgverzekering

Voor uw eigen veiligheid, helpen wij u herinneren dat er sterk aangeraden wordt om een basis zorgverzekering af te sluiten tijdens uw verblijf in Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten via ons verzekeringsmaatschappij Holland Zorg. De kosten hiervoor zijn €… per week, deze worden ingehouden op het salaris. Mocht u uw eigen zorgverzekering willen hanteren, geef dit bij ons aan.

ID kaart / Paspoort (EU)

Zorg voor een geldig (Europees) ID kaart of paspoort om u zo te kunnen legitimeren. 

BSN nummer

Een Burgerservicenummer is verplicht voor iedere medewerker. Indien u in het verleden in Nederland heeft gewerkt, vermeld dan uw BSN nummer. 

Verklaring goed gedrag (VOG)

Een groot aantal van onze cliënten eist een schoon strafblad van de werknemers. Indien u graag voor Ponos personeelsdiensten wilt komen werken, zorg voor een geldig VOG uit thuisland. 

Bankpas (IBAN)

Zorg dat u een correct en compleet bankrekeningnummer door te geven, waarop het salaris kan worden overgeboekt. Dat wil zeggen: naam eigenaar, banknummer, SWIFT/IBAN nummer en naam en adres van de bank.

 
Rijbewijs (Indien in bezit)

Zorg dat u een geldig rijbewijs B. Ponos personeelsdiensten stelt auto’s beschikbaar voor haar medewerkers afhankelijk van de afstand tussen woonlocatie en het werkadres. 

Telefoonnummer

Zorg dat u een mobiele telefoon bij u heeft waar wij u op kunnen contacteren. 

E-mail

Zorg dat u een emailadres heeft waar wij u loonstroken en planning naartoe kunnen sturen. 

CroatianDutchEnglish
>